Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüksek başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Her hengâm özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut özge bir duvar bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir koruma içre bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana sahip veya bedii gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili gidiş simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük olabilir.

Binada kâin kişilerin ısı Yangın Kapısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları kullanma sahaına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, kaliteli bir yangın kapısının elan yüce bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Report this wiki page